Cara Nak Cairkan Coklat Yang Dah Pekat
Pewarna kalau nak. Resepi Biskut Green Peas.
Salah Teknik Cairkan Coklat Akibatnya Jadi Berketul Ketul Warganet Kongsi 9 Teknik Yang Betul Keluarga
Satukan tepung gula susu tepung gaul rata.
. Bila coklat dah keras keluarkan dari peti sejuk dan simpan. Salah satu biskut raya yang sangat-sangat sedap dan yang paling best tersangatlah mudah nak buat. ¼ cawan susu cair.
Pukul sebati susu pekat manis butter dan adunan keju. Cara Masak Biskut Arab. Cairkan coklat masakan menggunakan teknik double-boiler.
Gaul hingga jadi doh. 2 sudu besar susu pekat. Tuang minyak sapi buttercup dan gaul sebati.
Kemudian tuang coklat ke dalam. Enter the email address you signed up with and well email you a reset link. Masukkan badam yang telah dipanggang ke dalam coklat masakan.
Tak perlu mixer godak-godak saja siap. Masukkan ke dalam cawan kertas dan tabur badam cincang. Sudukan ke dalam kertas cawan dan biarkan sejuk.
Celup biskut yang telah sejuk tadi ke dalam coklat. Pastikan hirisan badam dipanggang terlebih dahulu hingga masak dan rangup kemudian barulah di tuangkan ke dalam coklat masakan. Biskut yang dah sejuk boleh di email protected gula halus.
Semasa cairkan coklat tambah cocoa butter. Cairkan coklat dengan menggunakan kaedah double boiler. Bulat-bulat kan doh bakar suhu 160C selama 18-20minit api atas bawah.
Mutui anche per segnalati in banche datiPrestiti personali Prestiti aziendali abab aku yang tidak kau ini itu dan di anda akan apa dia saya. Simpan biskut dalam peti sejuk selama 5-10 minit. Mula-mula cairkan coklat dan butter.
Ramai Salah Buat Ini Cara Betul Cairkan Coklat Kaedah Double Boiler Barulah Hasil Coklat Cantik Berkilat Vanilla Kismis
Kaedah Double Boiler Cara Terbaik Cairkan Coklat Licin Berkilat Mingguan Wanita
No comments for "Cara Nak Cairkan Coklat Yang Dah Pekat"
Post a Comment